Gyakoribb témák

Herezacskó Botox kezelése

  Férfiak részére is van speciális (herezacskó) botox kezelés. A Botulinum toxin ellazítja a herezacskó izomzatát, ezáltal a herezacskók le tudnak sűllyedni.

  Emiatt a herék megfelelőbb hőmérsékleti zónába tudnak kerülni, ami előnyösen befolyásolhatja a herék működését. Ugyanis a civilizáció során kialakult ferfi alsónadrágok által a herék fel vannak rögzítve a testhez, ezáltal magasabb hőmérsékleten kell működjenek, ami nem előnyös.

  A kezelés után nem csak nagyobb, "férfiasabb" herék lesznek láthatóak, hanem a felelhető adatok szerint "férfiasabb" szexuális tevékenységre is képesek lesznek. 

Lásd alábbi videó:

https://www.facebook.com/VICE/videos/1574921669231133/

 

 

Mi az Ivanics doktor által alkalmazott Precíziós Botox kezelés lényege?

A Botox arckezelésnél igen fontos, hogy csak azok az izmok kerüljenek blokkolásra, amelyek a ráncokért és egyéb előnytelen tünetért felelősek.

Igen nagy probléma ugyanis az ugyanis, amikor a dúrva Botox kezelések után "lárva arc" tünet jelentkezik. Azért, mert túl nagy területen, túl sok izmot blokkoltak, feleslegesen.

A precíziós Botox kezeléssel ezt lehet kivédeni. Így jóval természetesebb a páciens arca a kezelés után. Miközben a zavaró ráncok, tünetek eltünnek, de megmarad a mimika.

Ezért elsőként a filmszínészeknél kezdték alkalmazni e módszert, manapság azonban minden páciens esetében ez az igényként joggal felmerül.

A kezeléshez a mimikai izmok elhelyezkedésének és funkciójának alapos ismeretére van szükség, valamint jelentős gyakorlatra e speciális Botox kezelés területén. 

Csak így lehet elérni, hogy csak azon izmok kerüljenek "precíziósan" blokkolásra, amely az adott kezeléshez feltétlenül szükséges.

Ezáltal megmaradhatnak a mimikai mozgások, mely a társadalmi együtéléshez (és persze a színészek munkájához is) elengedhetetlenül fontosak.

 

 

Intézetünkben a Botox Országos Centrumban több, mint 20 éve ezzel a módszerrel végezzük a kezeléseket a páciensek megelégedésére.

Javasoljuk, hogy Ön is próbálja ki e kezelési módszer előnyeit!

Hívja most recepciónkat ingyenes vizitért: +36 203 640 900

 

Speciális Botox kezelések

A weboldalunkon részletes tájékoztatást kaphat a Botox kezelésekről. Érdemes néhány speciális kezelést kiemelni.

A klasszikus Botox kezelések mellett intézetünk igen régóta foglalkozik a Migrénes panaszok kezelésével. A kezelést követően kb 1 héttel érzékelhető a migrénes panaszok megszűnése, csökkenése. Aki migrénes panaszokkal küszködött korábban, az tudja, hogy mekkora segítség ez.

Hasonlóan nagy segítsék a Hyperhydrosis, a Kórós izzadás esetén a Botox kezelés. Ez esetben ráadásul sokkal hosszabb ideig hatásos a kezelés.

TIC az arcizom kóros rángása is sok ember számára igen zavaró probléma. Botox kezeléssel ezen is lehet segíteni.

További speciális Botox kezelésről az alábbi webolalrészletünkben olvashat: 

http://www.plasztika.com/botox-kezeles-ranckezeles-fiatalitas

Stroy Sztármagazin aug. 29-i számában jelent meg újsgácikk Keresztes Ildikó Drakula-terápiás kezeléséről

 

A saját vérből előállított kezelő anyaggal az arcfelszín fiatalítását, feltöltését lehet elérni.

 

Amennyiben az arc nagyon beesett, érdemes kiegészíteni a mélyebb arcrégió saját zsírral való feltöltésével is.

 

2013storidrakkersztild0001

 

2013storidrakkersztild0002

 


Akit a cikkben szereplő beavatkozás érdkel keresse fel feboldalunk

 

 Vérszérum-Lipoplazma kezelésről szóló tájékoztatóját:

 

vagy hívja a a Professio Magánklinika recepcióját:

 

mobil: 06 20 3640 900

 

vonalas: 06 1 212 7006

 

 

 

Mellfeltöltést kinél lehet alkalmazni?

  Mellfeltöltést a legtöbb esetben alkalmazható módszer az emlő volumenének fokozására, az emlők kerekebbé, feszesebbé tétele érdekében.

  Az egyik igen fontos feltétel, hogy legyen zsírfelesleg a donor területeken. Ez általában nem szokott gondok okozni, hiszen szinte minden nő fogyókúrázik súlyfeleslege, nemkívánatos zsírtöbblete miatt. A Mellfeltöltéshez ugyanazon területekről nyerjük a zsírszövetet, ahol amúgy zsírszívást is szoktunk végezni alakformálás, (zsírpárnák csökkentése) érdekében. Vagyis innentől akár örülni is lehet a kisebb zsírfeleslegegnek, hiszen ennek köszönhetően tudjuk növelni az emlők méreteit. Régebben a fogyókúráknál választania kellett a hölgyeknek, hogy vagy a nagyobb testsúlyt választják szebb emlőkkel, de az alakjukat torzító nagyobb zsírpárnákkal is, vagy fogyókúráznak a szebb alakért, de akkor mellük sorvadtá vált és az arcuk bőrének feszessége is csökkent és ráncok jelentek meg rajta.

  Innentől kezdve tehát igen sok hölgy lelki nyugalmat lelhet, pusztán attól a gondolattól, hogy e dilemma megszüntethető a mellfeltöltéssel, amely lényegében két beavatkozásból áll. Eltávolítjuk a zsírfelesleget, hogy azt a mellek növelésére hasnzálhassuk.
 Vagyis a jelenlegi zsírfeleslege (amit eddig kifejezetten utált, mely miatt rossz érzés volt tükörbe néznie) valójában igen hasznos a melleinek szépítése érdekében.

  Tehát a mellfeltöltést zsírszívással kezdjük, csak éppen egy speciális kanult, és felszerelést alkalmazva nyerjük ki az átültetésre alkalmas zsírszövetet,mégpedig igen apró részenként. (Az apró zsírszövet darabok millióit ültetjük át.)

  Amennyiben tehát rendelkezésünkre áll ily módon az átültethető zsírszövet, akkor már csak az a kérdés, hogy milyen mértékű, volumenű zsírfeltöltést végezzünk. Ez az a kérdés, melyet minden pácienssel műtét elött szükséges tisztázni. A zsírfeltöltés vonzatában ugyanis általában nem a rendelkezésre álló zsírmennyiség szokott kérdéses lenni, hanem az, hogy át tudunk-e olyan mennyiségű zsírt ültetni, amilyen mértékű mellnagyobbítást szeretne a páciens. A zsírátültetés volumenét ugyanis elsődlegesen a befogadó terület határozza meg. Az átültetésre kerülő zsírszövetnek, a megfelelő megtapadás érdekében, ugyanis megfelelő vérellátású szövetrészek közé kell kerülnie, ahol a szövet megtapadása és további életfeltétele megfelelő. (Az átültetésre kerülő zsírszövet azon része, mely nem kap megfelelő vérellátást felszívódik, tehát nem hasznosul.) 

  Akinek eleve nagyobbat a mellei, annak általában több zsírszövetet lehet átültetni, mivel nagyobb a fogadó terület is. Szerencsére azonban az emlőszövet alatti terület és az emlőszövet feletti terület (ahova a beültetést végezzük) lényegében hasonló méretű mindenkinél. Döntően tehát nem az emlők térfogata, hanem az alapterülete határozza meg az átültetés mértékét. Ezért lehet szinte bárkinél átültetést végezni.

  Döntően pedig egy tényezőt kell számításba venni, nevezetesen, hogy, ha a páciens óriási melleket akar, hatalmas növekedést, (amely már egyébként sem természetes jellegű) akkor azt egy zsírfeltöltéssel nem lehet elérni. Hiába töltenénk be ugyanis 400-600 ml zsírt  mellenként, ennyi nem tud megtapadni. Amennyibe valaki normál melleket akar, csak éppen feszesebbet, nagyobbat, akkor alkalmas módszer lehet számára a zsírfeltöltés. Mint előbb tárgyaltuk az emlő alapjának méretétől függően tehát mellenként 150 maximum 300 ml feltöltésére vállalkozhatunk. Ez egy normál méretű implantátumnak felel meg. Mód van ugyanakkor arra, hogy a zsírfeltöltést megismételjük később, amivel további mell méret növelés tudunk eredményezni. Ez azért is fontos, mert a tapasztalatok szerint a női mellek mérete természetes módon idővel mindig csökken, és enek kompenzálására is kimondottan alkalmas a zsírfeltöltés.

 

A Botox kezelésnél toxint alkalmaznak, mennyire biztonságos emiatt a kezelés?

Botox kezelést 30 éve végeznek a világon. Intézetünknek több mint 20 éves gyakorlata van.

  A kezelő orvosaink igen komoly gyakorlati felkészültsége és szakmai tudása által az eltelt igen hosszú időszakban nem fordult elő komolyabb probléma intézetünkben.

  Mivel a kezelés magyarországi elterjesztésében intézetvezetőnknek kiemelkedő szerepe volt, ezért kiterjedt praxissal és hírnévvel rendelkezik intézetünk, így országos intézetként funkcionálunk.

   Ennek révén a legproblémásabb esetekkel is találkozunk, akik hozzánk fordulnak panaszaikkal. Sajnos van olyan intézmény, ahol nem kellő szakmai tapasztalattal rendelkező, nem plasztikai sebész orvos végzi a beavatkozásokat. Való igaz, hogy amennyiben nem rendelkezik megfelelő szaktudással a kezelő orvos, akkor igen kellemetlen tünetek jöhetnek létre. Ez gyakorlatilag az orvostudomány minden ágára általánosságban igaz. Ennek megfelelően igen fontos a kellő szakértelemmel rendelkező orvos megválasztása. Ennek érdekében érdemes megfelelően utána nézni a szakorvos referenciáinak.


Milyen esetekben lehet alkalmazni Mellfeltöltést?

  Macrolane, vagy saját zsírral történő emlőfeltöltésnek viszonylag kevés ellenjavaslata van, tehát a legtöbb esetben alkalmazható. Igen sokan eleve irtóznak attól, hogy szilikonos emlő implantátumot helyezzenek be testébe.
   Mások eleve csak egy kis változást akarnak nem óhajtanak akkorát, hogy mindenki implantátumra gyanakodjon. Számukra előnyös kimondottan az Emlőfeltöltés lehetősége.
  A beavatkozás alkalmával az emlőmirigy alá injektáljuk a feltöltő anyagot, mely hasonló összetételű, mint amit a ráncfeltöltéshez, vagy különböző test tájékon végzett zsírfeltöltésnél szoktunk alkalmazni.   Maga a beavatkozási is hasonló jellegű, így ambulánsan elvégezhető, helyi érzéstelenítésben. Nem igényel több hetes közösségből való kimaradást. A végeredmény pedig természetes hatású. 

 

Mennyire tartós hatású a Zsírszívás?

  Egyedüli tartós eredményt adó fogyókúrás módszernek tekinthető. Ennak az az oka, hogy a fogyókúráknál ha a testsúly csökken is, valójában nem pusztulnak el a  zsírsejtek. Ezért, ahogy végetért a fogyókúra máris újra fel tudnak töltődni.  Sőt, ahogy a fogyókúrán átesett személy alíg várja, hogy táplálkozhasson, a zsírsejtek ugyanolyan móhon elkezdik a zsír raktározását. 

  A Zsírszívással magát a zsírsejteket távolítjuk el, ezért érthető, hogy azok már a további zsírlerakódásból véglegesen ki vannak iktatva.

  Van még egy nagy előnye a zsírszívásnak. Míg a különböző fogyókúrás módszerek közös hátránya, hogy nem lehet szabályozni azt, hogy a fogyókúra a test mely részén csökkentse a zsírpárnákat. Ezért általában minden fogyókúrát végző személy arról panaszkodik, hogy melleinek, arcbőrének feszessége bánta a fogyókúrát, miközben a csipő, vagy hastáji zsírfelesleggel alig történt változás.

  A zsírszívás esetében viszont az adott problémás zsírpárnát "támadjuk meg" így a mellek és az arc feszessége megmaradhat.

 

Elvégezhető-e a szemhéjplasztikai ambuláns beavatkozással?

  Igen. Intézetünkben 20 éve ilyen módon végezzük a szemhéjplasztikát.

 Helyi érzéstelenítésben szoktuk végezni, úgy, hogy az aneszteziólógus kábító jellegű kiegészítő gyógyszereket ad közben a páciensnek. Ezért a páciensek igen jól érzik magukat, és nem éreznek fájdalmat.

 A beavatkozás végeztével még néhány óráig megfigyelés alatt tartjuk a páciesneket, majd ezt követően otthonkba térhetnek felügyelettel.

 

 

 

Orrplasztika esetében milyen hegekkel kell számolni?

Az esetek döntő részében az orrplasztika elvégezhető az orrnyíláson keresztül, tehát semmilyen külső heg nem marad utána.

Az orrhát kisebbítés, orr rövídítés, orrcsúcs kisebbítés, keskenyítés mind elvégezhető ily módon általában.

Speciális esetekben, például amikor az orrszárnyak kisebbítsée a cél, akkor kicsi metszést ejtünk az orrszárnyak szélén lévő redőben. Ez annyira rejtett helyen van, hogy idővel csak az a páciens veszi észre, aki tudja hol kell keresnie.

 

Orvos válaszol
Referenciáink
Előtte-utána fotó galéria